We use cookies to give you a better experience of Bona's web.Read about cookies on bona.com

Belgium (FR)

Formation Bona - Huiles et Vernis

**EN SAVOIR PLUS AVEC BONA**

Formation GRATUITE

Lieu: Bureaux Bona Zaventem

Heures: 10h00 à 16h.00, lunch incl.

 

Voor wie

Met regelmaat krijgen wij vragen over het afwerken van vloeren. Dat kan bijvoorbeeld gaan over het afwerken met warm weer of over het afwerken van een bijzondere houtsoort. Maar er zijn nog talloze andere vragen. Als jij graag op zoveel mogelijk vragen voorbereid wilt zijn, dan is deze training echt iets voor jou. Ook als je door drukte een tijdje niet in de gelegenheid bent geweest de diverse seminars die door fabrikanten gegeven worden te bezoeken, dan is het raadzaam weer eens een update training te volgen. Technieken verbeteren continu en wat pakweg 10 jaar geleden de standaard was, is nu vaak achterhaald. Denk bijvoorbeeld aan slijpnetjes en alle mogelijkheden die nu bestaan om nu ècht krasvrij te polijsten.

Waarom?

Zoals gezegd, wij krijgen nogal wat vragen binnen over de afwerking van houten vloeren. Tijdens deze training geven we je uitgebreide informatie over onze afwerkingsproducten. Als je de eigenschappen kent van een product kun je er namelijk ook beter mee werken en weet je wat wel kan en wat je beter niet kunt doen. Alleen zo creëer je vloeren die tot volledige tevredenheid van je klant zullen zijn.

Hoe

Het is goed om een duidelijke theoretische uitleg te krijgen over de Bona afwerkingsproducten. Dat is de uitbreiding van je basiskennis van waar je later de vruchten van plukt. Wat is nu precies een watergedragen lak en hoe functioneert het lakken op een geoliede houten vloer? Welke keuze maak je op vloerverwarming en hoe werk je bij voorkeur een teak houten vloer af? We leggen het je allemaal uit. Een groot deel zal gaan over het herkennen, maar vooral ook het voorkomen van afwerkingsproblemen. Uiteraard gaan we ook aan de slag met de producten en als je een eigen monsterbord meebrengt om af te werken, zorg er dan voor dat dit kaal is. Wij zullen hierbij vooral veel tips en tricks geven om tot het beste resultaat te komen.

Na Afloop

Veel vragen zijn voor jou beantwoord en je zult meer vertrouwen hebben bij het afwerken van houten vloeren, simpelweg omdat jij weet waar je mee bezig bent. Je krijgt de nodige documentatie op papier en op een usb-stick mee en een fraai Bona T-shirt. En je gaat eventueel naar huis met schitterende door jou afgewerkte borden.

Waar

Deze training vindt uitsluitend plaats in Haarlem en bij ten minste 5 deelnemers.

Vragen

Als je op voorhand al vragen hebt, geef die dan door. Dan weet je zeker dat het behandeld wordt.

Inscription - Formation Huiles et Vernis Bona

Nom Entreprise
Personne de contact
 
Numéro TVA
Adresse
Code postal
Lieu
Numéro GSM
Dates Formations
E-mail adres
Formation Huiles et Vernis Bona

Nombre de participants
Message