We use cookies to give you a better experience of Bona's web.Read about cookies on bona.com

Belgium (FR)

Training / Workshop Schuren, Borstelen en Kleuren met Bona

**WIJZER MET BONA**

Aan deze training zijn geen kosten verbonden.
Locatie: in Haarlem 
Tijdstip: 10.00 - 14.00 uur, inclusief lunch

 

Voor wie

Deze training is er uiteraard voor degenen die willen weten hoe het borstelen van vloeren precies in z’n werk gaat. En voor de vakmensen die meer willen weten over de mogelijkheden van afwerking die er zijn na het borstelen van de vloer.

Waarom?

Raak geïnspireerd met en door Bona. Door vloeren te borstelen, gaat het hout veel meer leven en komt er – letterlijk en figuurlijk - diepte in de vloer. Middels verschillende afwerkingen kun je dit effect versterken. Zien is geloven, met andere woorden: zodra je dit aan de consument kunt laten zien, zal deze in veel gevallen erg enthousiast worden van jouw vakmanschap. En heb jij een uitstekende mogelijkheid om je te onderscheiden ten opzichte van je concurrent.

Hoe

Je zult tijdens deze training / workshop vooral zelf veel aan de slag zijn. Uiteraard is er ook een stukje theorie over het hoe en waarom, maar de focus ligt dus echt op de praktijk. We zullen starten met het schuren en borstelen en eindigen met het creëren van 2D effecten en het mixen van kleuroliën. Het is dan ook de bedoeling dat je in werkkleding op de training verschijnt. Bona Inspiration is grotendeels gebaseerd op het borstelen van houten vloeren en dus zal Bona Inspiration ook uitvoerig behandeld worden. Neem dus vooral ook eigen (kaal geschuurde) borden mee die je graag geborsteld zou willen hebben. Je kunt het resultaat dan ook aan jouw klanten laten zien.

Na Afloop

Aan het einde van de training durf jij het zeker aan om een vloer te gaan borstelen en afwerken met Bona machines en Bona afwerkingsproducten. Je krijgt uitgebreide informatie mee over Bona Inspiration en de zelf meegebrachte en inmiddels geborstelde borden kun je vol trots aan jouw klanten laten zien. Bovendien kun je als deelnemer aan deze training voor de eerste vloer die je mag borstelen de borstelset van Bona kosteloos lenen.

Waar

Deze training vindt uitsluitend plaats in Haarlem en bij ten minste 5 deelnemers.

Vragen

Als je op voorhand al vragen hebt, geef die dan door. Dan weet je zeker dat het behandeld wordt.

Inschrijven - Training Borstelen

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
 
KvK-nummer
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail adres
Data Trainingen
Training Borstelen

Training Aantal Personen
Bericht