We use cookies to give you a better experience of Bona's web.Read about cookies on bona.com

Belgium (FR)
  •  - Bona Powerdrive NEB.jpg

Met 1 schijf Schuren & Borstelen van houten vloeren

De Bona Power Drive NEB, exclusief voor de Bona FlexiSand 1.9, creëert een nieuwe dimensie voor schuren en borstelen van houten vloeren, met slechts één schijf. Met de flexibele Bona Power Drive NEB is het eenvoudig wisselen tussen de traditionele schuurschijven en de speciaal ontwikkelde borstels. Door het eenvoudige kliksysteem kunnen de accessoires slechts in 1 minuut worden gewisseld. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om die mooie, geborstelde, structuurvloer te verkrijgen.

Met de richtingsvrije schuur- en borsteltechniek combineert de NEB schijf uitstekende prestaties met eenvoudige bediening. De vier roterende schijven schuren of borstelen dicht tegen de muren, zodat er minder noodzaak is om langs de kanten te schuren en te borstelen. De tandwielplaat en de ronddraaiende schijven zorgen voor een grotere efficiëntie voor een uitstekende presentatie in het kaalschuren van houten vloeren in combinatie met Bona 8700 keramisch schuurmateriaal.

KENMERKEN
• Flexibel - 1 schijf voor zowel schuren als borstelen
• Kliksysteem
• Voor richtingsvrij schuren en borstelen
• Vermindert de noodzaak om kanten te schuren en te borstelen - het laat slechts een 3 cm brede strook over voor kantenschuren
• Fijn en glad schuurresultaat
• Veilig, geen risico op schuursporen etc.

 Naar de Bona FlexiSand 1.9 
 Naar Bona 8700 Schuurmateriaal

INFORMATIE:
  1. Wij raden aan de NEB schijf alleen te gebruiken voor de Bona FlexiSand 1.9
  2. Extra gewicht: 1 extra gewicht kan het borsteleffect vergroten. 2 extra gewichten kunnen de borstels beschadigen.
  3. NIET geschikt voor de Bona FlexiSand 1.5 - ook niet met extra gewicht.
  4. Afwerking: na het borstelen kunnen allerlei afwerkingen worden toegepast. Gepigmenteerde parketolie of een matte parketlak creëren een heel mooi effect.
  5. Niet geschikt voor alle houtsoorten - het hout moet zachte korrels hebben, zoals eiken, essen en dennen. Bij twijfel neemt contact op met uw Bona Verkoopadviseur.