Netherlands

 

 

 

 
Architecten
 
Houten vloeren - inspiratie opdoen
 
Pas de droom van uw klant aan door het gebruiken van houten vloer ideeën uit de grote wereld van Bona oplossingen.
 
Wilt u meer informatie, vul dan het contactformulier in.
 
Watergedragen parketlakken

Als dé pionier in de ontwikkeling van watergedragen parketlakken in de jaren '70, is Bona nu een wereldwijd toonaangevende onderneming met een volledig assortiment aan afwerkingsproducten, gericht op de verbetering van het binnenklimaat en de werkomgeving. Lees verder...

Bona's toonaangevende watergedragen parketlakken hebben altijd voldaan aan de VOS-norm en zijn gezonder voor mensen en het milieu dan de meeste andere parketlakken. Door producten van de  hoogste kwaliteit te leveren, beschermt Bona uw gezondheid en het milieu, en u bent verzekert van een ultieme duurzaamheid en schoonheid van houten vloeren.

 

 Naar de afwerkingsproducten

Stofvrij Schuren

Ontdek het stofvrij schuren met de Bona Dust Containing System (DCS), beter voor het milieu én de gezondheid van de vakman en de vloereigenaar. Lees verder...In het verleden moesten bij het schuren van houten vloeren gevoelige objecten beschermd worden tegen al het geproduceerde stof en worden afgeschermd van de ruimte dat werd gerenoveerd. De onstane stoffige omgeving is noch een gezonde of aangename situatie om in te werken. Nu, met het Stofvrij Schuren Systeem van Bona kunnen de vakman en de vloereigenaren profiteren van een schuurproces waarbij al het stof wordt opgenomen in de Bona DCS70.

 

Naar de productinformatie

Vloer inkleuren

Bona Create is een makkelijk te gebruiken kleurmiddel dat volledige creativiteit geeft; de mogelijkheid om uw eigen unieke uitstraling aan uw vloer te geven en combineert dit met duurzame en onderhoudbare parketlak. Lees verder...

Wilt u uw houten vloer ingekleurd hebben en nog steeds een duurzame bescherming van het oppervlak? Bona Create is dé oplossing, een op olie gebaseerd kleurmiddel dat kan worden afgewerkt met Bona afwerkingsproducten (Bona parketlak, parketolie of Bona Naturale).

 

 Ga naar de productpagina

Referentie Vloeren

Kom en ervaar een grote verscheidenheid aan Bona referentievloeren van over de hele wereld. Lees verder...


Bekijk een selectie van Bona Referenties door te klikken op onderstaande link. Ontdek welke Bona producten zijn gebruikt in verschillende situaties of laat u gewoonweg inspireren voor toekomstige projecten door alle mooie houten vloer afwerkingen. Dit zijn prachtige voorbeelden van onze passie voor houten vloeren, of het nu gaat om vloeren in woonhuizen of om commerciële vloeren in b.v. winkelcentra, kerken, sporthallen etc.etc.

 

  Ga naar de bladerbare Referentie brochure

Bona Benelux BV, Nederland, tel. 023-5421864 - Bona sinds 1919, alles voor houten vloeren